Scope header over ons
Scope header cirkels
Vastgoed
belegging

Vraag en aanbod verbinden

Aankoopmakelaar
beleggingspanden

Een goed rendement. Dat is waar het om draait met beleggen. Het liefste zo veel mogelijk en met een laag risico. Investeren in een woningbelegging kan juist nu interessant zijn. Sparen levert niets meer op en geld op de bank laten staan kost geld. Daarom kiezen veel mensen juist nu voor het aankopen van een beleggingspand.

 • Maar waar moet u allemaal op letten? 
 • Wat zijn uw specifieke wensen als het gaat om het aankopen van een beleggingspand? 
 • Wat is een goed moment om te kopen?

U wilt natuurlijk zo min mogelijk risico lopen en een stabiel rendement op uw investering. Dit is precies de reden waarom het verstandig is om u goed te laten informeren over het aankopen van een woningbelegging. Via Waardevast kunt u slim vastgoed kopen. We helpen u met het vinden van de juiste woningbeleggingen. Dankzij ons grote netwerk aan beleggers en online platformen, biedt Waardevast kansen die extra aantrekkelijk zijn. Zoals verhuurde woningen, off-market beleggingswoningen bestaand vastgoed of nieuwbouw.

885d1c3de2c14adaec75474ecdcf369034976cd0.jpg
Waardevast foto 3

Off-market beleggingen

Heel regelmatig ontvangen wij vanuit ons netwerk interessant aanbod van vastgoedbeleggingen die niet op de markt zijn.

Mocht u geinteresseerd zijn in dit Off-market aanbod, neem dat contact met ons op. Wij proberen op basis van uw zoekprofiel de juiste beleggingen te vinden. Om zo de beste match te maken tussen verkoper en koper. De meeste van onze transactie zijn Off-market.

Verkoopmakelaar

Graag verkopen wij u verhuurde vastgoedbelegging aan de juiste partij. Heeft u een aantal woningen of appartementen te verkopen, of een heel complex, dan bent u bij ons op het goede adres. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij spoedig voor u de juiste match maken. Samen bepalen we de beste vraagprijs. Daarnaast nemen wij graag de rompslomp voor de overdracht van het pand voor onze rekening. Vraag naar ons scherpe verkooptarief.

D124cdca4553bbd99d1aa84b17228e1f3fd77753.jpg
Scope over ons foto 1

Advisering
beleggingspanden

U heeft uw bedrijf verkocht en u wil uw geld graag steken in direct vastgoed. U wil profiteren van de waardestijging. U vindt het leuk om maandelijks een leuk rendement te draaien. U zoekt een partij die u daarin kan begeleiden. Waardevast heeft jarenlange ervaring in het vastgoed en kan u goed adviseren.

Welk rendement is past bij welke belegging. Ga u voor nieuwbouw of voor bestaande objecten. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het beheer van het vastgoed. Kortom met elke vraag over vastgoed kunt u bij Waardevast terecht, neem gerust vrijblijvend contact op. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Scope svg cirkels

Samenwerken met waardevast

Waardevast komt graag in contact met partijen die toegevoegde waarde kunnen leveren op het gebied van woningbeleggingen in Nederland. Alleen ga je sneller, samen kom je verder, is ons motto!

Wij geloven erin dat we kunnen samenwerken met de meeste partijen en dat we win-winsituaties kunnen creëren, door samen invulling te geven aan de behoefte van beleggers. Ons gerealiseerde trackrecord bestaat uit samenwerking met verschillende partijen. Tot tevredenheid van de verkoper en de koper.

Portretshoot Hugo Scope Waardevast

Wij komen graag in contact met

 • Makelaars (verkoop-, aankoop- en verhuur-)
 • Pensioenfondsen
 • Hypotheekverstrekkers voor woning-financieringen
 • Taxateurs
 • Vastgoedfondsen
 • Beheermaatschappijen
 • Aannemers
 • Andere dienstverleners in de woningbeleggerswereld.

Ziet u kansen, of wilt u een keertje sparren?
Neem dan contact op met ons, bel 06-38917706.