Bouwkavel Rosmalen 4
Scope header cirkels

Uniek bouwkavel van maar liefst 3.650 m²! Gelegen aan de bosrand in Rosmalen!

Wilt u genieten van uw vrijheid, en houdt u er van om aan de rand van het bos te wonen en wilt u toch heel snel op de rijksweg zitten, dan is dit uw kans! Wij bieden u een kavel aan waarbij u alle vrijheid heeft voor de realisatie van uw eigen woning. U bent niet gebonden aan een architect of aannemer. De kavel die u wordt aangeboden heeft een oppervlakte van circa 3.650 m2, het perceel maakt nog onderdeel uit van een groter perceel, waardoor het nog mogelijk is om eventueel indien gewenst een kleinere kavel af te nemen. Het grootste gedeelte van het perceel is bos.

Uw droomhuis op deze unieke plek!
Uw eigen woning bouwen! U kunt zelf het aantal kamers in uw woning bepalen. U bepaalt waar er geslapen wordt, gewerkt, of waar de grote woonkeuken komt. Maar ook keuzes maken in welke materialen er worden gebruikt. Hoe komt de gevel er uit te zien en welke sfeer ademt straks uw droomhuis uit? Uiteindelijk ontwerpt en bouwt u een woning die helemaal bij u past. U dient wel rekening te houden met reeds bepaalde randvoorwaarden in het bestemmingsplan. Voor de bebouwingsmogelijkheden op deze kavel zijn in deze brochure de randvoorwaarden weergegeven.

De bouwmogelijkheden liggen vast in het vigerende bestemmingsplan, er zijn ruime bouwmogelijkheden, in de brochure vindt u de regels uit het bestemmingsplan vertaald naar de mogelijkheden op de kavel. Naast het realiseren van een mooie vrij gelegen villa met kelder of garage, kunt eventueel u uw eigen bed en breakfast accommodatie realiseren of een prachtig op de zon gelegen zwembad. Kortom de mogelijkheden zijn legio.

De omgeving
De kavel is gelegen op een unieke plek in een landelijke, bos- en lommerrijke woonomgeving. De kavel bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Rosmalen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Rustig en vrij wonen met de voorzieningen dichtbij. Rosmalen beschikt over een NS-station, cultureel centrum “Perron 3”, goede onderwijsvoorzieningen, zoals middelbaar onderwijs met een LOOT-status (sport) en diverse sportaccommodaties. Denk aan hockey- en honkbalvelden, tennisbanen, golfbaan, een buiten- en binnenzwembad en prachtige fietspaden. Daarnaast heeft Rosmalen een uitgebreid winkelbestand, zowel in het centrum als in de Molenhoekpassage. In de omgeving van de kavel is het heerlijk vertoeven voor liefhebbers van het buitenleven, met het Sparrenburgbos als achtertuin en het bosgebied de Hooge heide en de Nulandse Heide op loopafstand. Ten slotte heeft de locatie een goede aansluiting op het wegennet, met de A59 richting Nijmegen en de A2 richting Utrecht en Eindhoven.Vanaf de A59 (afslag Autotron) gaat u voor het zorglandgoed Mariaoord linksaf de Graafsebaan op, net voorbij de eerste straat rechts ligt de kavel aan uw rechterhand.

Het verkoopproces
De kavel wordt verkocht middels een inschrijving. De minimale verkoopprijs bedraagt € 550.000,00 k.k. Uw bieding dient uiterlijk vrijdag 10 juni 2022 voor 12.00 uur ingediend te worden. U kunt uw bieding indienen per e-mail aan info@waarde-vast.nl.

Eigenschappen
Locatie: Graafsebaan 162
Plaats: Rosmalen
Bouwjaar: -
Aantal appartementen: -
Huuropbrengst: -
Status: Te koop middels een inschrijving
Vraagprijs: min. € 550.000,00 k.k.

Bekijk hier de brochure