De vrije Heren 1
Scope header cirkels

De vrije Heeren in Heerewaarden

De woningen zijn voorzien van karakteristieke details in de gevels waardoor een sfeervolle uitstraling ontstaat. De karakteristieke uitstraling aan de voorzijde en de stijlvolle vormgeving geven een duidelijke identiteit aan deze woningen. De woonkamer is ruim 5 meter breed en maar liefst bijna 9 meter diep. De open keuken aan de voorzijde is aan de woonkamer gekoppeld, zodat u de volledige diepte van de woning optimaal ervaart. Op de 1e verdieping is er een ruime badkamer met tweede toilet en 3 ruime slaapkamers, daarnaast is er via een vaste trap toegang naar de riante zolder, welke nog tal van uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Kenmerken: 

  • Veel vierkante meters woonruimte 
  • Statige dorpse architectuur 
  • Riante kavels 
  • Parkeren direct achter de woning 
  • Gunstig gelegen, zonnige achtertuin

Wonen in alle vrijheid, midden in een natuurgebied aan de oeverwalstroken en uiterwaarden tussen de Waal in het noorden en de Maas in het zuiden.

Dat kan in de woningen van ‘de Vrije Heeren’ in Heerewaarden. Heerewaarden midden in de natuur en toch centraal in Nederland. Door de fraaie landschappelijke ligging is het dorp het startpunt voor recreatieve tochten langs of op de rivieren en wateren en door de omliggende natuur.

Het dorp is omgeven door een prachtig natuurgebied waar gestruind, gerecreëerd, gewandeld, gevaren en gefietst kan worden. Op korte loopafstand bevinden zich vele strandjes en oevers om uit te waaien of tijdens warme zomers af te koelen. Door de ideale ligging aan de haven in een schitterend natuurgebied zijn er tal van sportieve en recreatieve mogelijkheden op en rond het water. De authentieke bebouwing met zijn beschermde dorpsgezichten maakt de woonbeleving compleet.

Eigenschappen
Locatie: Doelweg 2-40
Plaats: Heerewaarden
Bouwjaar: 2020
Aantal appartementen: 5 beleggershuurwoningen
Huuropbrengst: -
Status: -
Vraagprijs: Verkocht