Ontwikkel verder met

WONINGBELEGGING

Woningbelegging met stabiel rendement

Op zoek naar een woningbelegging? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Dan is woningbelegging een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u de mogelijkheden van woningbelegging bekijken. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van het vastgoed. Wij richten ons voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen haalbaar. Daar komt bij dat jonge afgestudeerden niet meer hechten aan eigendom maar graag flexibel willen wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot mooie woonlocaties. Dit is voor ons interessante informatie waar wij op inspelen.

Jarenlange expertise in WONINGBELEGGING OP MAAT

U krijgt van ons advies op maat over uw woningbelegging. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Uw woningbelegging moet passen bij uw situatie, wensen en doelen. Wij gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntjes kort en de communicatie met u is altijd volledig transparant. Voor iedere portefeuille doen wij beleggingen. Na uw eerste investering kunt u een portefeuille op gaan bouwen waarbij wij u graag van dienst zijn.  Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Uw geld wordt belegd in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Woningbelegging met laag risico en stabiel rendement!

Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is zeer divers en over heel Nederland verspreid. Woningbelegging bij ons levert u een redelijk en vooral stabiel rendement op. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Wij hebben regelmatig een interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u zoeken naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Als u met ons in zee gaat dan hanteren wij een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U zult jarenlang kunnen genieten van een stabiel rendement.