Ontwikkeling
in vastgoed

met Waardevast REal estate

Aanbod gezocht

Voor diverse beleggers zijn wij op zoek naar interessante objecten. Wij brengen u graag in contact met beleggers, zodat we de propositie discreet te kunnen te bespreken. We hebben contacten met institutionele en particuliere beleggers. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar vastgoedbeleggingen van verschillende aard, maar voornamelijk naar verhuurde of onverhuurde grondgebonden woningen, appartementen, zorgvastgoed met langjarige huurovereenkomsten of supermarkten met goede huurcontracten. Interessant zijn ook nieuwbouwlocaties voor de realisatie van beleggingsobjecten voor appartementen of woningen voor middeldure of vrije sector huur.

​​​​​​​ontwikkeling en realisatie van beleggerswoningen in het middeldure huursegment

Waardevast BV is een jonge onderneming met jarenlange ervaring in het vastgoed, die zich voornamelijk richt op ontwikkeling en realisatie van huurwoningen in het middeldure en vrije sector huursegment met huurprijzen tussen de 850,- en 1200,- per maand. Er is veel vraag naar dit huursegment - niet alleen in steden, maar ook in de dorpen.
GROTE VRAAG NAAR MIDDENHUUR WONINGEN EN APPARTEMENTEN

Er is een grote groep potentiële woningzoekenden die flexibel wil zijn in het invullen van hun huisvesting. Deze huisvesting moet dan wel op goede locaties gelegen zijn en de woningen dienen goed afgewerkt te zijn. Deze woningen zullen compleet opgeleverd moeten worden, met een luxe inbouwkeuken en luxe badkamer. Woningzoekenden met een gezamenlijk inkomen van boven de 35.000,- / 40.000,00 bruto per jaar komen niet in aanmerking voor een woning van de woningcorporatie.

Ook kunnen ze door de aangescherpte regelgeving door banken veelal geen passende koopwoning vinden. De regels waaronder een hypotheek wordt verstrekt, worden steeds verder aangescherpt. Hierdoor het niet mogelijk is om een hypotheek af te sluiten als één van beide partners nog studeert of nog geen vast dienstverband heft. Hierdoor is deze doelgroep ook aangewezen op het middeldure of vrije sector huursegement. Waardevast BV staat voor de ontwikkeling van dit type woningen. Beleggers zijn bereid om in dit type woning te investeren. De woningen dienen op de daarvoor geschikte locaties te komen, met voorzieningen in de buurt, in dorpen en steden van voldoende omvang. De beleggers hebben veelal geen ontwikkelingsafdeling, zij kopen vaak turn-key de woningen van aannemers.


Ontwikkel verder met

Waardevast
real estate