Ontwikkel verder met

VASTGOEDBELEGGINGEN

Geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen?

Interesse in vastgoedbeleggingen? U beschikt over eigen vermogen en u wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Dan zijn vastgoedbeleggingen een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn in vastgoedbeleggingen. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen haalbaar. Vooral jonge afgestudeerden hechten niet meer aan eigendom maar willen graag flexibel wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijk door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot mooie woonlocaties. Dit is voor Waardevast interessante informatie waar wij op inspelen.

ADVIES OP MAAT BIJ VASTGOEDBELEGGINGEN

Meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen? Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw vastgoedbeleggingen en u krijgt van ons advies op maat. Onze beleggingen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. De lijntjes houden wij kort en de communicatie met u is volledig transparant. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Na uw eerste investering kunt u een portefeuille op gaan bouwen die kan bestaan uit huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Stabiel rendement bij vastgoedbeleggingen

Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is zeer divers en over heel Nederland verspreid. Als u met ons de wereld betreedt van vastgoedbeleggingen dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Wij hebben regelmatig een interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u zoeken naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Als u met ons in zee gaat dan hanteren wij een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.