Ontwikkel verder met

VASTGOEDBELEGGING

Vastgoedbelegging met mooi rendement

U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Dan is vastgoedbelegging een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u de mogelijkheden bekijken om in vastgoed te investeren. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van vastgoedbelegging. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen haalbaar. Daar komt bij dat vooral jonge afgestudeerden niet meer hechten aan eigendom maar graag flexibel willen wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot mooie woonlocaties. Dit is voor ons interessante informatie waar wij op inspelen met onze vastgoedbelegging.

Jarenlange expertise in vastgoedBELEGGING

Op zoek naar een vrijblijvend advies over een vastgoedbelegging? Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw vastgoedbelegging en u krijgt van ons advies op maat. Onze beleggingen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. De lijntjes zijn bij ons kort en de communicatie met u is volledig transparant. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Na uw eerste investering kunt u een portefeuille op gaan bouwen waarbij wij u graag van dienst zijn. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Divers aanbod voor uw vastgoedbelegging

Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en over heel Nederland verspreid. Als wij uw vastgoedbelegging mogen uitvoeren dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Wij hebben regelmatig een interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u zoeken naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij hanteren een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u voor 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.