Jarenlange expertise in vastgoed INVESTEREN

Interesse in vastgoed investeren? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren? De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Dan is in vastgoed investeren een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u kijken naar de mogelijkheden om in vastgoed te investeren. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed investeren. Waardevast Vastgoedbeleggingen richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woningmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Vooral jonge afgestudeerden hechten niet meer aan eigendom en willen graag ontzorgd flexibel wonen. Dat kan in goede beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, winkelpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot aantrekkelijke woonlocaties. Dit is voor Waardevast interessante informatie waar wij op inspelen.

Advies op maat bij vastgoed investeren

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn als wij voor u in vastgoed investeren. Wij geven u advies op maat. Onze beleggingen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntjes altijd kort en de communicatie naar u is volledig open. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.


Stabiel rendement bij vastgoed investeren

Stabiel rendement met vastgoed investeren? Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en bestrijkt heel Nederland. Als wij voor u in vastgoed investeren dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Als u besluit om ons te laten uitzoeken in welk object u het beste kunt investeren dan hanteren wij een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U zult nog jarenlang kunnen genieten van een stabiel rendement!

Heeft u een Specifieke voorkeur voor vastgoed? Laat Waardevast het gewenste aanbod vinden ›

 

Waardevast Vastgoedbeleggingen

Waardevast Vastgoedbeleggingen is een onderneming met jarenlange expertise in vastgoedbeleggingen en het aanbod is beperkt. Momenteel is er veel vraag.