Ontwikkel verder met

VASTGOED BELEGGEN PARTICULIER

Direct veilig vastgoed beleggen particulier

Wilt u veilig vastgoed beleggen particulier? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Vastgoed beleggen particulier is dan een goede optie. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u de mogelijkheden bekijken om in vastgoed te investeren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedwereld en kunnen u deskundig adviseren. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. Uw vermogen investeren in vastgoed is een verstandige keuze, de rente op de bank is laag en beleggen in aandelen is risicovol. Waardevast Vastgoedbeleggingen is betrouwbaar en u kunt veilig vastgoed beleggen particulier. Een koopwoning is niet voor iedereen bereikbaar en de vrije huursector wordt steeds belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen, winkelpanden etc. worden steeds meer getransformeerd tot interessante woonlocaties. Dit is voor ons belangwekkende informatie waar wij op inspelen. 

ADVIE OP MAAT BIJ VASTGOED BELEGGEN PARTICULIER

U krijgt van ons advies op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Uw investeringen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntjes kort en de communicatie met u is volledig transparant. Waardevast Vastgoedbeleggingen doet beleggingen voor elke portefeuille. Dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Vastgoed beleggen particulier is bij ons veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed. Er is een toenemende vraag naar interessante vastgoedbeleggingen maar het aanbod is beperkt. Wij hebben een zeer divers aanbod van grondgebonden woningen, appartementencomplexen en supermarkten. U heeft gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Vastgoed beleggen particulier met een stabiel en veilig rendement!

​​​​​​​Als u ons uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en bestrijkt heel Nederland. De kans is groot dat wij uw gewenste vastgoed beleggen particulier vinden. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Wij kunnen samen met u op zoek naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij hanteren een zorgvuldig stappenplan waarbij u 100 procent op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen.