Ontwikkel verder met

VASTGOED BELEGGEN

Rendabel in vastgoed beleggen

Op zoek naar vastgoed beleggen? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren? De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol? Dan is in vastgoed beleggen een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u de mogelijkheden bekijken om in vastgoed te investeren. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaringen in het vastgoed beleggen. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Vooral jonge afgestudeerden hechten niet meer aan eigendom maar willen graag ontzorgd flexibel wonen. Dat kan prima in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt steeds belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, winkelpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot aantrekkelijke woonlocaties. Dit is voor Waardevast interessante informatie waar wij op inspelen.

Jarenlange expertise in vastgoed BELEGGEN

Meer weten over vastgoed beleggen? Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn als wij voor u in vastgoed beleggen. U krijgt van ons advies op maar. Onze beleggingen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar word aangeboden, de zogenaamde off market. De lijntjes houden wij kort en communicatie met u is volledig transparant. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederland vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Interesse in vastgoed beleggen?

​​​​​​​Als u Waardevast Vastgoedbeleggingen uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en bestrijkt heel Nederland. Als wij voor u in vastgoed beleggen dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Wij hebben regelmatig interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u zoeken naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij hanteren een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.