Ontwikkel verder met

INVESTEREN VASTGOED

Investeren vastgoed?

Investeren vastgoed? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorden wijze investeren? Dan is investeren vastgoed een aantrekkelijke optie voor u. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen is risicovol, dan is het verstandig om te kiezen voor investeren vastgoed. Waardevast Vastgoedbeleggingen is een betrouwbare onderneming met jarenlange expertise in vastgoedbeleggingen die graag samen met u wil kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en wij geven u deskundig advies. Wij doen beleggingen voor elke portefeuille, dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Er is een toenemende vraag naar vastgoedbeleggingen maar het aanbod is beperkt. Wij hebben regelmatig een interessant aanbod. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment is groeiende. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen, winkelpanden etc. getransformeerd tot interessante woonlocaties. Dit is voor ons interessante informatie waar wij op inspelen.

ADVIES OP MAAT BIJ INVESTEREN VASTGOED

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk tijdens het investeren vastgoed. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag van u wat uw wensen en doelen zijn en kijken we welke investeren vastgoed daarbij past. Wij geven u advies op maat en gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij hebben regelmatig interessant aanbod. Ook kunnen wij zoeken naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij houden de lijntjes altijd kort en de communicatie naar u is volledig open. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen. Ons aanbod is zeer divers en bestrijkt heel Nederland.

 

Stabiel rendement bij investeren vastgoed

Als u Waardevast Vastgoedbeleggingen uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Als wij voor u investeren vastgoed dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Vooral jong afgestudeerden hechten niet meer aan eigendom maar willen graag ontzorgd flexibel wonen. Daar zijn beleggershuurwoningen uitermate geschikt voor. Als u ons uit laat zoeken in welk object u het beste kunt investeren dan hanteren wij een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U zult jarenlang kunnen genieten van een stabiel rendement