Ontwikkel verder met

INVESTEREN IN ONROEREND GOED

Investeren in onroerend goed met stabiel rendement

Investeren in onroerend goed? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren? De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol? Dan is investeren in onroerend goed een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u de mogelijkheden bekijken om in vastgoed te investeren. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedwereld. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woningmarkt is volop in beweging en de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Daarbij komt dat jonge afgestudeerden niet meer hechten aan eigendom maar wel graag zorgeloos flexibel willen wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, winkelpanden etc. getransformeerd tot interessante woonlocaties. Dit is voor ons interessante informatie waar wij op inspelen. 

Jarenlange expertise in INVESTEREN IN ONROEREND GOED

U krijgt van ons advies op maat over het investeren in onroerend goed. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Uw investeringen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. Wij geven advies op maat en we gaan voor u op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntjes kort en de communicatie met u is volledig transparant. Waardevast doet beleggingen voor iedere portefeuille. Dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Investeren in onroerend goed is bij ons veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Direct investeren in onroerend goed?

Als wij uw vermogen gaan beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is zeer divers en over heel Nederland verspreid. De kans is groot dat wij uw gewenste vastgoed vinden. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Regelmatig hebben wij een interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u op zoek naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij hanteren een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U zult jarenlang kunnen genieten van een stabiel rendement.