Ontwikkel verder met

INVESTEER IN VASTGOED

Investeer in vastgoed met Waarde Vast!

U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Dan is investeer in vastgoed een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u de mogelijkheden bekijken om te investeer in vastgoed. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedwereld. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woningmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Daarbij komt dat jonge afgestudeerden niet meer hechten aan eigendom maar wel graag flexibel willen wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot mooie woonlocaties. Dit is voor ons interessante informatie waar wij op inspelen.

Jarenlange expertise in INVESTEER IN VASTGOED

Op zoek naar een specialist die u kan investeren met uw investeer in vastgoed project? U krijgt van ons advies op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Uw investeringen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntje kort en de communicatie met u is volledig transparant. Waardevast doet beleggingen voor iedere portefeuille. Na uw eerste investering kunt u een portefeuille op gaan bouwen waarbij wij u graag van dienst zijn. Investeer in vastgoed is bij ons veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Investeer in vastgoed zonder grote risico's

Als wij voor u gaan investeer in vastgoed dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is zeer divers en over heel Nederland verspreid; de kans is groot dat wij uw gewenste vastgoed vinden. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Regelmatig hebben wij een interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u op zoek naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij hanteren een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen