Ontwikkel verder met

BELEGGINGSPANDEN

Beleggingspanden van Waarde Vast

Beleggingspanden nodig? Wilt u uw vermogen op een verantwoorde wijze investeren in beleggingspanden? Zoekt u daarom een betrouwbare onderneming met jarenlange expertise in vastgoedbeleggingen? Dan bent u bij Waardevast Vastgoedbeleggingen aan het juiste adres. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om in vastgoed te investeren en wij geven u deskundig advies. Wij doen beleggingen voor elke portefeuille, dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Er is een toenemende vraag naar vastgoedbeleggingen maar het aanbod is beperkt. Wij hebben regelmatig een interessant aanbod. Wij richten ons voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woningmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan, alleen is die niet voor iedereen bereikbaar. Beleggershuurwoningen zijn dan een perfecte oplossing. Er is dan ook veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure of vrije sector huursegment. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen, winkelpanden etc. getransformeerd tot interessante woonlocaties. Waardevast Vastgoedbeleggingen is een betrouwbare belegger waar u veilig kunt beleggen; u loopt geen grote risico's.

Jarenlange expertise in BELEGGINGSPANDEN

U krijgt van ons advies op maat over beleggingspanden. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag van u wat uw wensen en doelen zijn en kijken we welke investeringen daarbij passen. U krijgt advies op maat. Waardevast Vastgoed gaat daarna op zoek naar geschikte beleggingspanden. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntjes kort en de communicatie met u is volledig transparant. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Beleggingspanden met een mooi rendement!

Als wij uw vermogen gaan beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en bestrijkt heel Nederland. De kans is groot dat wij uw gewenste vastgoed vinden. Wij zijn een betrouwbare beleggingsmaatschappij waarbij u kunt rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Regelmatig hebben wij een interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u op zoek naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Als u besluit om ons te laten uitzoeken in welk object u het beste kunt investeren dan kunt u rekenen op een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.