Beleggingspand financieren bij Waardevast

Wilt u een beleggingspand financieren? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. Dan is investeren in vastgoed een interessante optie voor u. Waardevast Vastgoedbeleggingen wil graag samen met u kijken naar de mogelijkheden om een beleggingspand financieren. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in het vastgoed. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden voor u zijn en geven wij u advies op maat. Onze beleggingen passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten, dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar verkocht wordt, de zogenaamde off market. De lijntjes houden wij altijd kort en de communicatie naar u is volledig open. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Na uw eerste investering kunt u een portefeuille op gaan bouwen waarbij wij u graag van dienst zijn. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

UW BELEGGINGSPAND FINANCIEREN 

Op zoek naar beleggingspand financieren? Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is zeer divers en over heel Nederland verspreid. Als u ons uw beleggingspand financieren laat dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen haalbaar. Vooral jonge afgestudeerden hechten niet meer aan eigendom maar willen graag flexibel wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. 

Investeer in BELEGGINGSPANDEN

Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden of ziekenhuizen getransformeerd tot mooie woonlocaties. Dit is voor Waardevast interessante informatie waar wij op inspelen. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Als u met ons in zee gaat dan kunt u rekenen op een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen van het vastgoed. U zult jaren kunnen genieten van een stabiel rendement!

Heeft u een Specifieke voorkeur voor vastgoed? Laat Waardevast het gewenste aanbod vinden ›

 

Waardevast Vastgoedbeleggingen

Waardevast Vastgoedbeleggingen is een onderneming met jarenlange expertise in vastgoedbeleggingen en het aanbod is beperkt. Momenteel is er veel vraag.