Ontwikkel verder met

BELEGGING ONROEREND GOED

 

Belegging onroerend goed door betrouwbare onderneming

Belegging onroerend goed nodig? Wilt u uw vermogen op een verantwoorden wijze investeren, bijvoorbeeld door belegging onroerend goed? Zoekt u daarom een betrouwbare onderneming met jarenlange expertise in vastgoedbeleggingen? Dan bent u bij Waardevast Vastgoedbeleggingen aan het juiste adres. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om in vastgoed te investeren en wij geven u deskundig advies. Wij doen beleggingen voor elke portefeuille, dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn. Er is een toenemende vraag naar vastgoedbeleggingen maar het aanbod is beperkt. Wij hebben regelmatig een interessant aanbod. Wij richten ons voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woningmarkt is volop in beweging. De koopmarkt trekt weer aan alleen is die niet voor iedereen bereikbaar. Beleggershuurwoningen zijn dan een perfecte oplossing. Er is dan ook veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure of vrije sector huursegment. De vrije huursector wordt steeds belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen, winkelpanden etc. getransformeerd tot aantrekkelijke woonlocaties. Waardevast Vastgoedbeleggingen is een betrouwbare belegger waar die uw geld veilig belegt, u loopt geen grote risico's.

 

Advies op maat voor belegging onroerend goed

Een belegging onroerend goed nodig? U krijgt van ons advies op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag van u wat uw wensen en doelen zijn en kijken we welke investeringen daarbij passen. U krijgt advies op maat. Waardevast Vastgoedbeleggingen gaat daarna op zoek naar een geschikte belegging onroerend goed voor u. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. Wij houden de lijntjes kort en de communicatie met u is volledig transparant. Er is een toenemende vraag naar vastgoedbeleggingen maar het aanbod is beperkt. Waardevast heeft regelmatig een interessant en divers aanbod door heel Nederland. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.


Stabiel rendement

Als wij uw vermogen gaan beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Omdat ons aanbod divers is en heel Nederland bestrijkt is de kans groot dat wij uw gewenste vastgoed vinden. Wij zijn een betrouwbare beleggingsmaatschappij waarbij u kunt rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Veel vastgoedbeleggers zijn op zoek naar appartementsgebouwen op goede locaties. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Als u besluit om ons te laten uitzoeken in welk object u het beste kunt investeren dan kunt u rekenen op een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

 

Waardevast Vastgoedbeleggingen

Waardevast Vastgoedbeleggingen is een onderneming met jarenlange expertise in vastgoedbeleggingen en het aanbod is beperkt. Momenteel is er veel vraag.