Ontwikkel verder met

BELEGGER VASTGOED

Belegger vastgoed nodig?

Een belegger vastgoed nodig? U wilt uw vermogen op een verantwoorde wijze investeren en zoekt een belegger vastgoed? Dan is Waardevast Vastgoedbeleggingen de onderneming die u deskundig kan adviseren. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om in vastgoed te investeren. Wij doen beleggingen voor elke portefeuille, dit kunnen huurwoningen, appartementen, kantoorpanden of winkels zijn . Wij hebben regelmatig interessant aanbod. Waardevast Vastgoedbeleggingen is een onderneming met jarenlange ervaring in de vastgoedwereld; wij verbinden vraag en aanbod. Uw vermogen investeren in vastgoed is een verstandige keuze, de rente op de bank is laag en en beleggen in aandelen is risicovol. Waardevast Vastgoedbeleggingen is een betrouwbare belegger vastgoed waar u veilig kunt beleggen; u loopt geen grote risico's. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure of vrije sector huursegment. Wij richten ons voornamelijk op het ontwikkelen en financiëren van huurwoningen in dit segment. Een koopwoning is niet voor iedereen bereikbaar en beleggershuurwoningen zijn een perfecte oplossing voor mensen die niet meer hechten aan eigendom maar wel graag ontzorgd flexibel willen wonen.

Jarenlange expertise als belegger vastgoed

U krijgt van ons advies op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag van u wat uw wensen en doelen zijn en kijken we welke investering daarbij past. Belegger vastgoed gaat daarna op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Wij houden de lijntjes kort en de communicatie met u is volledig transparant. Er is een toenemende vraag naar interessante vastgoedbeleggingen maar het aanbod is beperkt. Waardevast heeft regelmatig interessant aanbod van grondgebonden woningen, appartementencomplexen en supermarkten. Ook kunnen wij samen met u op zoek naar interessante (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd een maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Interesse in belegger vastgoed?

Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en bestrijkt heel Nederland. Wij zijn een belegger vastgoed waarbij u kunt rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Door dalende investeringen van woningbouwcorporaties wordt de vrije huursector steeds belangrijker. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden of ziekenhuizen getransformeerd tot interessante woonlocaties. Daar spelen wij op in. Als u besluit om ons te laten uitzoeken in welk object u het beste kunt investeren dan kunt u rekenen op een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.