Ontwikkel verder met

BELEGGEN VASTGOED

Interesse in beleggen vastgoed?

Wilt u gaan beleggen vastgoed? U beschikt over eigen vermogen en wilt dit op verantwoorde wijze investeren. De rente op de bank is laag en beleggen in aandelen vindt u te risicovol. U heeft interesse in beleggen vastgoed en bent op zoek naar een betrouwbare en ervaren adviseur. Dan bent u bij Waardevast Vastgoedbeleggingen aan het juiste adres. Wij willen graag samen met u de mogelijkheden bekijken om in vastgoed te investeren. Wij zijn een onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in beleggen vastgoed. Waardevast richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en financieren van huurwoningen in het middeldure huursegment. De vraag naar dit huursegment groeit. De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. Ondanks de lage rentestanden is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Daarbij komt dat jonge afgestudeerden niet meer aan eigendom hechten maar graag flexibel willen wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. De vrije huursector wordt belangrijker door dalende investeringen van woningbouwcorporaties. Steeds meer worden oude leegstaande kantoorpanden, ziekenhuizen etc. getransformeerd tot interessante woonlocaties. Dit is voor Waardevast interessante informatie waar wij op inspelen.

Jarenlange expertise in BELEGGEN VASTGOED

Op zoek naar een specialist voor het beleggen vastgoed? Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn als wij voor u gaan beleggen vastgoed. U krijgt van ons advies op maat. Uw investeringen moeten passen bij uw situatie, wensen en doelen. We gaan op zoek naar geschikte investeringsobjecten. Dat kan ook vastgoed zijn dat niet openbaar wordt aangeboden, de zogenaamde off market. We houden de lijntjes kort en de communicatie met u is volledig transparant. Wij doen beleggingen voor iedere portefeuille. Na uw eerste investering kunt u een portefeuille op gaan bouwen waarbij wij u graag van dienst zijn. Onze beleggingen zijn veilig en u loopt geen grote risico's. Wij beleggen uw geld in Nederlands vastgoed, zo heeft u gegarandeerd maximale zekerheid en een stabiel rendement op uw vermogen.

 

Vastgoed beleggen met een mooi rendement

Als u Waardevast uw vermogen laat beleggen dan doen wij dat in vastgoed met een zeker rendement. Ons aanbod is heel divers en over heel Nederland verspreid. Als wij beleggen vastgoed dan kunt u rekenen op een redelijk en vooral stabiel rendement. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middelgrote huursegment. Wij verbinden vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen. Er is regelmatig interessant aanbod. Ook kunnen wij samen met u zoeken naar (her)ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden. Wij hanteren een zorgvuldig stappenplan waarbij wij u 100 procent op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.